ügyvédet keresek

csigafi képe

Egy szerzöést szeretnék felbontatni ehhez ügyvédi, jogi segitségre lenne szükségem.

Sajnos nincs rá pénzem hogy űgyvédet fogadjak ezért szenvedünk. Mert a másik félnek meg van rá pénze és sajnos nem nyitot az egymás közti kölcsönös megegyezés utján járható szerzödés felbontására. Én pedig szeretném vele az együtmükődést megszüntetni.

fadruszgal képe

Szia!  Egy próbát megér, ha

Szia!  Egy próbát megér, ha aktuális még a gondod. Minden pénteken, 15-17 óra között, a Blahán,  a szökőkútnál  /rossz időben az aluljáróban/  van ingyenes jogi tanácsadás. Üdv. E

csigafi képe

Szia E Köszönöm nagyon, Csak

Szia E

Köszönöm nagyon, Csak én sajna pesttől elég messze lakok.

Úgy látom ez az oldal elsősorban pestieknek kedvező egyenlőre.

Puskás Mari képe

Kedves

Kedves Csigafi!

Csalódottságot olvasok soraidból.
Az a helyzet, hogy a tagság létszáma harmincezer feletti. Itt nagyon sokan rászorulók. :( Tudomásom szerint nagyon kevés jogász, vagy ügyvéd van közöttünk.

Az adatlapodról nem derül ki, hogy melyik településen laksz. Tudomásom szerint a városokban van ingyenes jogi segítség. Érdemes lenne az Önkormányzatnál érdeklődnöd.

Még hozzá tenném, hogy nem csak Budapesten élő szívesek vannak, hanem az egész országból csatlakoztak már hozzánk.
Ha megírod hol laksz, kiderülhet talán épp a Te városodban is lakik szíves tag.

Azt kívánom érezd jól Magad a közösségben!

Üdv: Mari

csigafi képe

Ne aggodj

Üdv kedves Mari

Ne aggodj nincs semmi csalodostág a soraimban :) A segitség nem nekem kell ha nem egy barátomnak szeretnék segíteni ezzel majd.

Igen ismerem az ingyenes jogi tanácsadásokat de sajnos sokat nem érnek minden esetben amiket elmondanak annál tőbbet szedtem őssze a netről infokat. Vanak szintek amiket őksme tudnak már ingyne beválalni. Tudom vannak olyan költségek amiket kikel fizetni mert csak így valósulhat meg bizonyos törvények véget néha a cél. papírok kiváltása, illeték stb stb.

Persze láttam hogy nem csak Pestiek vannak az oldalon. És azt is hogy nem csak rászorulok. Na persze nem tudni mikor ki a rászoruló. Van akinek megvan mindene de mégsem elég. Van akinek nincs semmije még is elég, és még adni is tud abbol a kevésből is amije van.

Egy barátom ismer egy oylan családot akiknek van egy nagyon szép autójuk.  Nos ez is látszat mert semmi másuk nincs aban él az egész család évek ota. Mert elvit a bank mindent amijük csak volt. Ennyi maradt nekik az az egy autó. A szeretett az ami egyben tartóta őket és a jó emberek barátsága, támogatása.

Dolgoztam mély szegénységben élőkkel ismerem az ő életüket is, Sokat tudok a nélkülőzésről is. Sokat tudok a másik végletről is a bőség zavarárol. Az életnek szinte minden szegletét végig jártam már.

Na de itt zárom is soraimat

_♥_/°°

 

 

Puskás Mari képe

:) :) Örülök, hogy nem

:) :)

Örülök, hogy nem bántódtál meg.

Remélem hamarosan megoldódik a problémátok.

Üdv: Mari

.Te képe

.

Szia

Az igazságszolgáltatás intézménye nem ingyenes sajnos,tehát érdeke az intézmény(ek)nek a bevétel,vagy olyan a segítség,hogy nem köszönöd meg.
Az Önkormányzatoknál van minden héten ingyenes tanácsadás(ez tudod mit jelent),de azért menj el,hátha.

Továbbá ha szerencséd van,akkor a helyileg vagy ügyileg  illetékes békéltető testület szokott segíteni.Persze ők sem szakjogászok,de volt már rá példa,hogy megfelelt az a segítség is.

 


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )