szövegszerkesztés, korrektúra, helyesírás-ellenőrzés

Gesztenye555 képe

Bármilyen magyar szöveg szerkesztését, korrektúrázását, helyesírási és stiláris javítását vállalom.

stigi képe

Kérdés

Kedves Gesztenye555!

Nem olyan rég fejeztem be egy novellámat, amit szeretnék feltenni az internetre. Pontosan 40 oldal, és annak ellenére, hogy tudtommal nincsenek nagy gondok a helyesírásommal, van pár részlet, amiben nem vagyok biztos. Sok helyen utánanéztem, hogy mit, milyen esetben pontosan hogyan kell írni, mikor kell vessző, gondolatjel, stb, de több egymásnak ellentmondó leírást is találtam ezekről. Ebben szeretnék segítséget kérni tőled. Lévén, hogy szivesség.net, ingyen vállalnád ezt?

Előre is köszönöm!
Stiglicz Norbert

Gesztenye555 képe

korrektúra

Kedves Norbert!

Igen, ingyen vállalom. :) Nyugodtan küldd el az ímélcímemre (judit.krajcsi@gmail.com), és amint tudom, átnézem (szerintem 2-3 nap alatt végzek vele, kivéve a hétvégét, mert akkor nem nagyon vagyok gépközelben).

Hogyan szeretnéd az esetleges javításokat? Más színnel jelölve, "Track changes" vagy "Comment" opcióval, vagy egyéb módon?

Üdv:

Judit

stigi képe

Javítás

Kedves Judit!

Előre is köszönöm segítségedet! Jó lesz nekem más színnel jelölve is, az általad felsorolt opciókat úgysem ismerem, sosem használtam még. A lényeg, hogy át tudjam nézni, hogy mit hibáztam, és hogy a helyes, hátha tanulok is belőle valamicskét. :-)
Mindjárt küldöm a novellát. Amúgy remélem, tetszeni fog, és persze kíváncsi vagyok a véleményedre, akár pozitív, akár negatív. Lényeg, hogy őszinte vélemény legyen!

Üdv!
Norbert


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )