Magány LEZÁRVA!!!!

szucs zsuzsanna képe

Az ünnepek közeledtével van,aki szomorúan,család nélkül,estleg párjavesztetten várja a Karácsonyt.Ismerős érzés,20éve maradtam özvegy 5éves kislánnyal,aki ma beteg és vak.Szívesen látnánk vendégül nénit,bácsit vagy mindkettőt az űnnepekre szerény otthonunkban.Család helyett családként gondoskova legalább néhány szép órára. LEZÁRVA!!!!

Puskás Mari képe

Kedves Zsuzsi! Nagyon szép

Kedves Zsuzsi!

Nagyon szép gesztus a felajánlásod. :-)

Üdv: Mari

szucs zsuzsanna képe

magány

Köszönöm!Csak teszem amit helyesnek látok.

 

M.R.Zsuzsa képe

Magány, Karácsony

Szia Zsuzsa!

Nekem is ismerős ez a Karácsonyi magány.

Meg szinte az összes ünnepen egyedül szoktam itthon lenni a kiskutyámmal.-

Hol laksz?

Ha addig nem alakul másképpen én szívesen veletek töltenék pár órát .

Szép napot és köszönöm a felajánlást.

Zsuzsa

szucs zsuzsanna képe

magány

Kedves Zuzsa!A szomszédunkban laksz,Újpalotaiak vagyunk,ha érdekel a felajánlás,biztosan kell tudnom,hogy akarsz-e jönni,mert van,akinek nincs akihez mehetne.A "ha addig nem alakul másképp" nekem azt sugallja,hogy valakire számíthatsz.

M.R.Zsuzsa képe

Magány, Karácsony

Kedves Zsuzsa!

Eddig évek óta mindíg a Szenteste kivételével amikor a gyerekeim szoktak jönni hozzám a Karácsony másik 2 napját egyedül szoktam itthon tölteni.

Ez már bevett szokás a családunkban.

Azért írtam, , hogy, ha addig nem alakul, másképp, mert volt, hogy valamelyik családos barátnőm meghívott.

Nem tudom biztosra ígérni, de mindenesetre nagyon szép ez a felajánlásod.

Ha más biztosan tudja az időbeosztását én szívesen átadom a lehetőséget.

És köszönöm mindenesetre Neked.

Szép estét.

Zsuzsa

 

szucs zsuzsanna képe

magány

Értem,értem,akkor lezárom a felajánlást és meglátjuk,hogy alakul azünnep,ha egyedül leszel,nem lakunk messze,összeülünk,dumcsi és elköltjük a finom karácsonyi menüt!Addig is klassz estét Zsuzsám!A számom:06208088036

szucs zsuzsanna képe

magány

Kedves Zsuzsa!Ha meggondoltad magad,nem baj,de kérlek válaszolj,hogy tudjam,érdekel a dolog.Ha nem erösíted meg,ki kell írnom,hogy még él a felajánlás.

 

szucs zsuzsanna képe

szép karácsony

Szi kedves Zsuzsa!Nagyon örülök,hogy valaki végre nem lesz magányos az ünnepen!Nekünk is van 2 kutyink,kicsik,bár az egyikük kissé harcias.Nem tudom milyen elvárásaid vannak,mi pesten lakunk egy nem túl fényüzö panelban albérletben,de azt hiszem,hogy az elsö óra után ez nem lesz fontos.Te mivel foglalkozol?Hol laksz?Mi az, ami érdekel?
Az én érdeklödési körömbe leginkább a tudományok,amüvészet, természet úgy,ahogy van és a pecázás tartoznak.A szakmám kerámikus,de nem csinálom nagyon régen,persze mindíg dolgoztam,de ennél sokkal keményebb munkákat.Lassan 10 éve a gyerekkel vagyok itthon sajnos.A kislányom aranyos,közvetlen,bár kicsit visszahúzódó,de nagyon empatikus és kedves.Bármeddig maradsz,csak örülünk neki,ha estleg változna a helyzet és mégsem tudnál jönni,kérlek,tudasd.


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )