Közös kézműveskedés

dinuska képe

Kedvesek!
Többször volt már szó itt az oldalon, hogy indíthatnánk kézimunka- vagy kézműves klubot. Kötni-horgolni egyszer már össze is jöttünk, igaz, csak hárman hölgyek, a "Patrona" diákotthonának teázójában. De azóta nem volt még folytatás.

Nos, most arra gondoltam, hogy nálam lehetne kézműveskedni. Tehát, helyszínnek felajánlom az otthonomat, ha vannak vállalkozó szellemű egyének, akik nem riadnak vissza az utazástól, és egy kis gyaloglástól. Ugyanis a XVII. kerületbe kellene jönni, Rákoskertre. Hétköznap fél óránként közlekedik a vonat errefelé a Keleti pu-ról, kb. 20 perc a menetidő. Szombat-vasárnap óránként, de a szombat nekem nem alkalmas!
Vagy az Örs vezér térről lehet jönni a 97E busszal. Ez valamivel hosszabb menetidő, mint fél óra.
S még kb. 10 perc-negyed óra gyalogosan fel a dombra. (Az egyik utcáról picit rövidebb, de meredekebb, a másik hosszabb, de lankásabb.)

Különféle eszközök vannak. Bármilyen kézműves technikához hozzávaló alapanyagot hozni ér! De nálam is van sok minden, tudok adni is, de akkor némi anyagi hozzájárulást kérnék, mert azok többsége nekem is pénzbe került, s nem kevésbe. (Pl. van sok szalvétám, akril festékek, ragasztók, dekor papírok, textilek, fonalak, egyebek.)
Készíthetünk karácsonyi díszeket, ajándéktárgyakat is. Ötleteket is ér hozni!
Az ajánlatom tárgyát képezi még a teázás. Lehet választani gyümölcs- vagy gyógynövény-keverék teát, esetleg az Auchan-os "téli álom" keveréket (nekem ez az egyik kedvencem!). Barna cukorral vagy mézzel.
Egyszerre kb. 5-6 embernek tudok kényelmesen asztalnál ülőhelyet biztosítani.
Időpontot egyeztessünk! (Csütörtök és péntek délutánjaim foglaltak a sulim miatt.)

Jelige: "Nemcsak hölgyeknek!"

csigafi képe

krea

Na ilyen krea dologba magam is beszálnék.

Ütleteim is vannak meg gyükteményem is valamerre.

Alig 2 éve 3 éven át egy kreaklubbot müködtettünk eg barátommal

_♥_/°°

dinuska képe

Andi! A vasárnap délután

Andi!
A vasárnap délután alkalmas lenne nektek? Még egyszer írnám: Rákoskertre kell jönni! De ha vonattal jöttök, az állomásig értetek tudunk menni kocsival.
Privátban beszéljük meg a részleteket!
Üdv: Dinus

Tóthné Mátyás Andi képe

:)

Szia!

Vasárnap délután úgy általában ráérünk, ám egész héten betegeskedtünk, és most kezdünk belőle kilábalni. Úgyhogy most inkább nem mennénk el, de máskor szívesen, azt a két kaspót nagyon ki kellene festeni. Most kék-fehér kockás, én decoupage-zsal gondoltam szebbé tenni, persze előtte le is festeném. Azt írtad, hogy neked vannak alapanyagaid, privátban megbeszélhetjük, hogy ilyesmihez vannak-e. Be is szállnék az árukba, ha van ilyesmid, ha nem, beszerzem :).

Andi

dinuska képe

Szia Andi! Rendben, akkor

Szia Andi!
Rendben, akkor megbeszéljük privátban a továbbiakat.
De azt itt is megírhatom, hogy igen, vannak akrilfestékeim, vannak szalvéták is, lehet dekupázsolni, és nemcsak kaspókat, virágcserepeket, hanem kiürült műanyag tégelyeket, konzervdobozokat, vagy befőttes üvegeket is. (Tehát újrahasznosítani...)

érzelmiségi képe

Ha karácsonyfa díszek is készülnek akkor...

Ha a kézműveskedés során karácsonyfadíszek is készülnek, akkor érdemes megfontolni, hogy olyan díszeket is készítsetek, amivel benevezhettek még a kerácsonyfa szépségversenybe is! Bővebb infók a facebook "Karácsonyfa szépségverseny" oldalon...

dinuska képe

:-)

Nem tudom, hogy az általunk készített díszek versenyképesek lennének-e, de mindenesetre, igazán jókedvre hangolt az ajánlatod! Köszi!

érzelmiségi képe

Minden dísz versenyképes

Minden dísz versenyképes lehet, sőt nagyon is az, de a versenyfeltételnek is eleget kell tenni, ami szinte minimális, megadtam hol található...

Tóthné Mátyás Andi képe

Szia! Én is szívesen mennék,

Szia!

Én is szívesen mennék, de hát gyermekmegőrző nem nagyon lesz, nem? :))) Van két virágcserepem, amit dekupázs technikával szeretnék újjá varázsolni..

Andi

dinuska képe

Talán megoldható lesz...

Péterrel és a lányaimmal. De akkor előbb baba-baráttá kell rendezni a lakást, :)
(Viszont most egy kis nehézséggel kell szembenéznem. Ez a hét még biztosan nem lesz jó nekem. De egy-két nap múlva írok, ha már biztosabban látom a dolgaimat.)

napsugarkert képe

Van egy csomó teafilterem.

Van egy csomó teafilterem. Kéred?

 

inyike képe

Most sajnálom,hogy nem pesti

Most sajnálom,hogy nem pesti vagyok.


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )