Kínai asztrológiai 4 pilléres sorselemzés

Evalina képe

4 pilléres Sorselemzés (Ba Zi) módszerével a születési képlet (év, hónap,  nap,  óra+perc;) alapján széles körű jellemrajzot 
kaphat az analízis iránt érdeklődő. A módszer segítségével rálátást kaphatunk arra, hogy milyen képességeket tud
hamar kifejleszteni vagy sikerre vinni az elemzett személy. Milyen területen érdemes kamatoztatni a hozott tehetségét, mivel érdemes foglalkozni, hogy a legkisebb ellenállásba ütközön az életben. Rálátást kaphat hogy milyen viselkedési mintái vannak az ismeretlen emberekkel szemben, hogy viselkedik a barátok, családtagok körében valamint élete párjával kapcsolatban illetve azokkal akikről gondoskodik. 

(A leírt tulajdonságok mind potenciális képességek, ha nem érzed úgy hogy rá igaz lehetne, akkor érdemes megvizsgálni a hitrendszeredet, a környezeti lehetőségeidet. Azért ezt a hátizsákot hoztuk magunkkal az élet túrájára, mert ezeket a képességeket kell kibontakoztatni életfeladatod sikeres beteljesítséhez. Persze háríthatod, hogy te ebben nagyon gyenge vagy s csak azt kell fejleszeni magában az embernek, amiben jó, hogy aztán kiváló lehessen...azonban ha elkezded azokat a tulajdonságokat fejleszteni, amit a születésed időminősége alapján magaddal hoztál, akkor csekély idő elteltével kedvező szintre kerülsz, s majd ezt a szintet leht alázatos munkával a kiválóság felé terelni.)

További információ és személyre szabott elemzés kérhető privátban az eva.csordas88@gmail.com címen.

Születési hely, idő (óra,perc) 
Ikertestvér megléte esetén pedig hogy ki jött világra előbb.  

A segítség kérő(k) lelkiismerete szerint bízom benne, hogy csak a saját képletére legyen kíváncsi, mivel másokról kialkított képét teljesen átalakíthatja ez az elemzés. S mivel ennek a módszernek akkor van igazán haszonsítható tartalma, ha az adott személy szellemi és lelki érettségi fokait is figyelembe vesszük ezért ilyen formában ez csak egyfajta ízelítő az asztrológiából. 

#namaste


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )