használt, de jó állapotban lévő vécécsésze ülőkével

Gesztenye555 képe

Felajánlok egy használt, de jó állapotban lévő vécécsészét, fehér műanyag ülőkével együtt. Hátsó kifolyású, lapos öblítésű.

pancsertündér képe

A wc-csésze

Kedves Gesztenye,

Tán el sem hiszed, mekkora gondomat tudnád megoldani ezzel a felajánlással... vagy hat éve már, hogy nálam billeg a régi és.... szóval cserélnem kellene. Azt még - azt hiszem - könnyedébben próbálnám megoldani (gondolom ezt most...), hogy vajon ki fogja bekötni a helyére, viszont a legnagyobb gondom most mégis az, hogy hogyan fog tudni ez eljutni hozzám... (az igazság az, hogy 4-5 napja azon félek, hogy mikor szól már az alattam lévő... - erre ma rádtalálok, elsőre nagyon megörültem neki, s bár pesti vagyok én is, de rokkantnyugdíjban, egymagam nem tudnám elhozni - és nem lehetek annyira orcátlan, hogy még ezt a felét is Rád tegyem)

Meglehet, hogy emiatt továbbra is álom marad a dolog  eü. állapotom miatt, s csak arra kérlek, hogy nyugodtan írd meg, ha ebben nem tudsz  segíteni.

Akárhogy is, nagyon szépen köszönöm hogy végigolvastál

P

Gesztenye555 képe

Kedves P! A vécécsésze még

Kedves P!

A vécécsésze még megvan. Mivel a szállításban nem tudok segíteni, nézz körül itt a honlapon, hátha van szállítás felajánlás.

Hová kellene vinni egyébként?

Üdv:

Judit

pancsertündér képe

Bocsánat a megkésett válaszért...

... de sokat voltam kórházban az idén... Csak reménykedem, hogy megvan még, de ha aktuális is még, Budapest kilencedik kerülete, a Petőfi hídnál induló Mester utca harmadik keresztutcája...

Köszönöm hogy gondoltál rám, még egyszer elnézést kérek a késésért... :o(((

P


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )