Beszélgető társat keresek.

Piroska138 képe

Sziasztok! Édesanyám számára keresek 65 év körüli kedves hőlgyet, akivel összejöhetne időnként egy jó beszélgetésre. Pécsen lakik. Jó egészségnek örvend, ezért a beszélgetésből aktív programok is lehetnek. Eddig a család töltötte ki az életét, de az unokák már nagyok, és kellene egy barátnő, akivel kicsit aktivizálhatná a napjait. Neki nincs számítógépe, nem is ért hozzá, ezért én léptem be erre a fórumra. Remélem nem túl furcsa ez ezen az oldalon. Várom a jelentkezéseket! Üdvözlettel: Márta

Nagy Lara képe

Kedves Márta! Édesanyám 65

Kedves Márta!

Édesanyám 65 éves, két éve él Pécsett, de nagyon sokat utazik le vidékre a nagymamához. Így neki is gondot okoz hogy az ottani közegben új barátkora leljen. Rendszeres programokra nem tud járni (próbáltunk pl népdalkört, kézimunkát) mert ott a rendszeres jelenlét lenne a lényeg, amit az utazások meghiusítanak. Az egy-egy alkalmas programok (pl. nyugdíjasok együtt kirándulnak) pedig inkább az alkalmi ismeretségeknek kedveznek. Anyu aktív, nyitott személyiség, abszolút fiatalos, aki igényli a társaságot, de sokszor azért nem megy el pl. szíhnázba vagy egy-egy koncertre, mert egyedül inkább nem... 

Ha még hozzátesszük, hogy éppen tegnap írt nekem ebben a témában, és hogy én már nagyon régen nem jártam az oldalon, akkor tudjuk, hogy véletlenek márpedig nincsenek. A bejegyzésed szinte kiverte a szememet. Ezért írtam most Neked. 

Találjuk ki, hogy hozhatnánk össze őket! :) 

Szép napot!

Lara

Piroska138 képe

beszélgetőtàrs

Kedves Lara! Köszönöm, hogy vàlaszoltàl! Nagyon örülök neki. A dolog még aktuàlis, csak jelenleg egy kis türelmet szeretnék kérni. Anyukàm sajnos elesett, bordàit, kulcscsontjàt törte. Kórhàzban volt, jelenleg pedig a testvéreméknél làbadozik. Ha nem gond, mondjuk két hét múlva írnék neked, hogy épp milyen àllapotban van. Sajnos most egy darabig nem lesz túl aktív, gyógytorna vàr rà a rögzítés eltàvolítàsa utàn is. De még ebben a helyzetben is derűs, optimista. Köszönettel, Bölcskei Màrta.

Nagy Lara képe

Kedves Márta! Az én anyukám

Kedves Márta!

Az én anyukám is elesett... igaz, van már vagy két hónapja, és nem lettek ilyen súlyos sérülései, de azért a szinkronicitás elég érdekes. 

Természetesen várunk, amíg anyud felépül, és jobbulást kívánunk neki! Anyum azt mondta, hogy akkor majd leülnek egy padra beszélgetni, ameddig anyukád nem tud rendesen járni. Vagy el is kíséri szívesen pl boltba, meg ilyenek. :)

Találtam egy Bölcseki Mártát a facebookon, aki a BAT-nál dolgozik. Ha Te vagy, bejelöllek (vagy Te is megereshetsz engem: P Nagy Laura) így több csatornán is biztosítva lesz a kommunikáció. 

Szép estét! 

Lara


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )