Angyalkodás LEZÁRVA

Puskás Mari képe

Kedves Szívesek!

Nem biztos, de úgy emlékszem én használtam először az ANGYALKODÁS kifejezést. De nem is az a lényeg, hogy ki a szerzője. De sokszor segítenek egymásnak a tagok.
Naponta követem a bejegyzéseket. Van egy tagunk, aki a legtöbbet segített másoknak. Főleg szállításban. Nem számolva idővel, benzin árával, energiával. Egész évben hozott ide, vitt oda. Segített, Angyalkodott. Lecsippentve abból az időből amit a három kisfiával tölthetett volna.
Ő Savannah,vagyis Edina.
Készítettem egy szép karkötőt gyöngyökből, és ezüst szívekből. Edinának szeretettel :-) és köszönjük!

Mari

Puskás Mari képe

Kedves Edina és Andi! Meg sem

Kedves Edina és Andi!

Meg sem fordult a fejembe, hogy "érdekből" segít aki segít. Csak épp átgondoltam az elmúlt évet, amikor gyöngyöt fűztem.
Edina is sok öröm szerzője, és én is örömszerzés céljából ajándékozom meg Őt. Legyen ez a kis karkötő sokunk nevében.
Kedden találkozom Emilyvel, és szerdától már várlak Edina. Majd írj egy sort, hogy mikor tudsz jönni.

Szeretettel, Mari

savannah képe

Kedves Mari!

Nagyon koszonom! Irok neked. Puszi, Edina

Tóthné Mátyás Andi képe

Bizony :)!

Kedves Mari!

Igazad van, én is jó párszor találkoztam már Edinával, és én alig egyszer-kétszer kerültem csak olyan helyzetbe, hogy viszonozni tudjam. De tudom, hogy nem is ezért csinálja, és tudom, hogy nem is kell mindent feltétlenül viszonozni, kiegyenlíteni a számlát.

Aki segít, önzetlenül másokon, az az életben visszakapja a jószándékot. Így, ha nem is feltétlenül tőlem, Edina mégis visszakapja a befektetett időt, energiát. És még talán többet is. Ez tapasztalat. Mindig a kellő időben érkezik a segítség, vagy csak egy jó gondolat!

A változatosság kedvéért holnap is találkozom Edinával :). És indulhat az angyalkodás!

Andi

savannah képe

Igy van! Egyaltalan nem azert

Igy van! Egyaltalan nem azert teszem, hogy vki viszonozza! Edina

LadyEM képe

csatlakozom! :)

Kedves Edina!

Csatlakozom Marihoz! :) Minden szava igaz! Ráadásul meggyőződésem, hogy csak elenyésző részét látjuk az angyalkodásaidnak!

 

@ Mari drága! Mielőtt átadnád Edinának ezt a szép karkötőt, találkozzunk kérlek, mert tennék mellé én is egy pici meglepit karácsonyra!

Lehet? ;)

Köszönöm,
Emily

savannah képe

Kedves Emily!

Kedves Emily! Nagyon zavarba hoztok, de nagyon jol esik  szavaitok! Nagyon koszonom, de mar ezek a sorok is nagy ajandek szamomra. Edina

Puskás Mari képe

Lehet ám!! :-) :-)

Szia Emily!

Természetesen Te is tehetsz hozzá meglepit. :-)

Megyek, találkozunk.

Puszi, Mari

savannah képe

Kedves Mari!

Kedves Mari! Nagyon jol esett szavaid.  Nagyon szivesen segitettem, es remelem fogok tudni meg segiteni. Jo kapni, hiszen en is sok szepet kaptam, jo erezni, hogy masok osszefognak ha segitseg kell, de meg jobb erzes adni, masnak oromet szerezni, es ha csak szallitassal is de segiteni az eljuttatasban. Soha nem fogom elfelejteni azt az osszefogast amit itt kaptam amikor hintara volt szuksegem. Es most is konnyek jottek a szemeimbe ezeket a sorokat olvasva. Koszonom a karkotot, nagyon szep, a jovo heten elmegyek erte. Meg egy gondolatot irnek. En nagyon sokat koszonhetek ennek az oldalnak, es ezt nem a targyaknak hanem az angyalkodasoknak koszonhetek. Sokat tanultam belole, jobb ember lettem tole, amit Neked koszonhetek az angyalkodas  "alapitojatol". Koszonok mindent, Edina

 

Puskás Mari képe

Szabad sírni :-) :-)

Kedves Edina!

Szerencsére már sokan megtapasztaltuk, hogy milyen nagyszerű adni, segíteni. Valójában ez a lényeg itt a Szívesség Közösségben. Nekem nem kell köszönnöd semmit. Hiszen amikor adunk, magunkból adunk, és érzelmileg egy magasabb szintre kerülünk..
Jelentkezz majd. Még Emilyhez elugrom a hét elején.

Puszi, Mari


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )