Állatbarátok segítségét kérem kórházi ápolásom miatt / idejére

pancsertündér képe

 

MÓDOSULTAK DOLGOK , MINDENKINEK MEGKÖSZÖNÖM EZEN A FÓRUMON IS A SEGÍTŐ SZÁNDÉKOT, MA DÉLELŐTTŐL ÚGY KELL MÓDOSÍTANOM KÉRÉSEMET, HOGY HA AKAD MÉG VALAKI, AKINEK VAN  1-1,5 ÓRÁJA DÉLELŐTTÖNKÉNT, 8 ÉS 11 ÓRA KÖZÖTT, EZT MÉGY NAGY HÁLÁVAL MEGKÖSZÖNNÉM, TEHÁTT DÉLELŐTTRE KERESEK MÉG SEGÍTSÉGET AKI CSAK ENNI AD ÉS MAX FÉL ÓRÁT MARAD - KÖSZÖNÖM!

 

Most tényleg nagy gondomban kérném a segítségeteket, s hogy megkönnyítsem a dolgotokat, elsősorban budapestiekhez, még pontosabban ferencvárosiakhoz szólnék, mert nem szeretném a munkábajárók mindennapjait nehezíteni, viszont egyedülálló lévén nem tudom másképpen megoldani.

18 évi várakozás után május 26.-án végre eljutottam a megfelelő egészségügyi intézménybe (ami még nekem is mesze van mert Kispestről van szó), gerinc-, térd- és igen összetett mozgásservi gondom miatt. A doktornő ezen a napon világosított föl arról, hogy a gondomat nem lehet ambulánsan megoldani, 3-4 heti befekvés a javulás, gyógyulás ára. Hosszú hetekbe fog nekem telni, míg le tudom szervezni azt, hogy legyen a cicámnak, aki gyakorlatilag majd' egy hónapig kéne hogy egyedül legyen itthon, valaki, aki reggelente illetve délutánonkiént enni ad, kiengedi a balkonra friss vizet ad neki. Elsősorban ezért jeleztem azt - hogy ne utaztassak senkit távolabbi kerületekből ide és vissza, én a Boráros tér közelében lévő Mester utca vidékén lakom. Egy-két ismerőst találtam már - egyikük Taksonyban él és csak délutánonként tud rám időt szakítani, azt sem minden nap, másikuk Pesterzsébeten és hajnali hattól dolgozik, nekik is nagyon hálás vagyok a segítségért, de érthető okokból ők sem tudnak minden nap jönni hiszen most nem 3-4 napról van szó -, viszont keresnem kell még segítőket, hátha van itt a közeli kerületekben vagy talán éppen a Mester utca környékén valaki, aki tudna nekünk segíteni. Minden további részletet megbeszélünk, de tudnom kell, hogy hány kulcsot csináltassak...

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek  (körülbelül egy hónap múlva kell befeküdnöm, ezért igyekeztem időben szólni)

Kata

 

 

 

Judit111 képe

cicafelügyelet

Szia!  Fél műszakban dolgozom délelőtt, de kb. dél tájban szabad vagyok.Déltől egyig szívesen gondoskodnék a cicáról minden nap, amíg szükséges.Üdv.:  Judit

pancsertündér képe

:o)

 

Szia Judit,

mindenekelőtt nagyon nagybetűs elnézést kérek amiért csak most tudtam idekeveredni, mostanában nem kapom meg az értesítő mailt, hogy üzenetet kaptam itt, elnézést kérek.

Mindamellett nagyon nagyon szépen köszönöm a segítségedet, nagyon sokat jelentene, mert nagyon kevés ismerősöm van, közöttük pedig van kettő, aki sajnos - bármennyire is szeretik az állatokat - allergiásak a cica-kutya-egyéb-bunda című történetre.  Az elmúlt pénteken tudtam meg, hogy már aznapra be akartak fektetni, de kértem három heti haladékot, mert én bizony nem hagyom egy hónapra magára. Három segítségem volna is már, de 1) Taksonyban illetve Erzsébeten laknak, dolgoznak is mellette, nem tudnak minden áldott nap 2) tényleg 3-4 hétről van szó, amire 18 (!!) évet vártam, gerincgond van amitől már a lábam is zsibbad, s muszáj már megcsináltatnom, bármi is ez, 55 évesen nem akarnék ágybanfekvő beteg lenni és kiszolgáltatva sem lenni másnak - mindazonáltal, mivel négylábú kis büdösöm az egyetlen társaságom, gondoskodnom kell róla is, május elsején volt 7 éves. Nagyon szépen köszönöm, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy nyugodtabban mehessek át egy kispesti kórházba majd' egy hónapra.

REMÉLEM, HOGY OLYAN TÁVOLSÁGOT KELL BEJÁRNOD, MA 14,15,16,17,18-DIK TERÜLETEK, mert nagy terhet nem szeretnék okozni senkinek, s csak azért merek most is válaszolni, mert hát biztosan nem ajánlottad volna fel a dolgot, én a Petőfi híd pesti hídfőjéhez lakom nagyon közel, a körúti villamosok Mester utcai megállójától kb 300 méter. Várhatóan kb június utolsó hetében tudok majd befeküdni, talán júni 26, de nem biztos hogy hétfőre mindjárt szabad ágy lesz - ez még folyamatban van -, és innentől, ahogy a dokinéni mondta, innentől 3-4 hét.

Cicakajáról, alomról gondoskodom, mindene meglesz ebből a szempontból, és nagyon örülök, hogy a napnak ez a szaka jó neked, idáig a "délutános-esti műszak" jelentkezett, de talán belefutok még valakibe, aki tud reggelente-délelőttönként is.

Kérlek, hogy hagyj majd nekem elérhetőséget, én sosem tudom, hogy látható-e valahol az én telefonszámom, de ha továbbra sem kapok értesítő mailt arról, hogy itt levelem érkezett, félő, hogy elkerüljük egymást, s tán könnyebb jeleznem is, ha bejönne valami extra. Kulcsot természetesen csináltatok neked is! Minden egyebet szóban célszerű elmondani, vannak dolgok amitől félek, de hát magamat is rendbe kell rakatni, és hát ma valakit lakásba beengedni - nem egyszerű...

 

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER ÉS BESZÉLÜNK MÉG!!! :o))

Kata

 

 

 

 

Judit111 képe

Személyesen

Szia!  Jövő héten valamelyik nap 9.30 tájban jó lenne személyesen találkoznunk a Boráros téren, vagy a Mester u.-i vill. megállóban.Mit szólsz hozzá? Üdv.:  Judit

pancsertündér képe

Igen,

 

nagyon jó hír, jó ötlet, csak arra kérlek, azt nondd meg nekem, melyik villamosmegállóra gondolsz, a Ferenc körútMestser utca sarkán az 51-esére, vagy a körúton a 4-6-os-éra? Éppen abban az időben szoktam elindulni az ebédemért, és az 51-esről szállok le a CitySpar előtt, s onnan mindenképpen úbaesik nekem a négyes vagy hatos, melyik jobb neked? Bármelyik nap lehet, akár a hétfő is, tudok hozzád igazodni!

 

Köszönöm az értesítést, ha valamiért nem tévedek erre - volt egy ilyen érzésem -, megint lemaradtam volna arról, hogy írtál... :o)

 

Csak mondd a napot és ott leszek

 

K

Judit111 képe

Legyen szerda

Szia!  Ha neked is jó, legyen szerda, és az 51-es végállomása a körúton.Üdv.:  Judit

pancsertündér képe

Rendben, nagyon szépen

Rendben, nagyon szépen köszönöm! Tudni kell, hogy amikor találkozunk, nekem onnan tovább kell mennem a Schöpf-Mérek kórház / bakáts téri templom irányába egy szocgondozóba ebédért, és terveim szerint 11:29-kor indul visszafelé a villamosom, az 51-es, egyetlen megállóra lakom a Tinódi/Mester sarkán, tehát onnan még nem haza jövök, sajnos nagyon kiszámíthatatlan hogy mikor érkezik a Knézits utcába a kajánk amit el kell hoznom (korhatár alatti rokkant ellátott vagyok és nem ehetem meg ott emiatt, el kell hoznom), és épp azért vagyok bajban mert vagy enged menni az ágyéki 3 csigolya vagy sem, tehát 11.45-nél előbb nem érek haza, sajnos kell az a villamos még ha csak egy megállóra is. Így most csak beszélgetni tudunk egyet és megnézzük egymást, kibeszéljük amit kell, attól függ, hogy mikor megyek kórházba, hogy ki mikor tud Pistimnél  valamennyi időt eltölteni, tervek szerint június utolsó hete, addig még a kulcsokat is el kell rendeznem, nem egyszerű történet, de azzal, hogy talákozunk, mégiscsak tudunk rövidíteni dolgokon... :o))  Nagyon szépen köszönöm még egyszer és akkor szerdán találkozunk!

Kata

 

Judit111 képe

Szerdán

Szia!  Rendben, szerdán személyesen találkozunk, és átbeszéljük a cica-ügyet.Priviben megadom a tel.-számomat.Üdv.:  Judit


FIGYELEM
, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )