Vezetők

Öt éve indultunk, és az egyre több kihíváshoz egyre több nagyszerű önkéntes érkezett. Az idő múlásával felelősségi körök, tisztségek alakultak ki – és persze bukdácsolunk sokat, azóta is.

Éljenek a Vezetők – és persze az Önkéntesek jobb hasábban látható Cselekvő Csapata, akik nélkül sehol nem lennénk! 

: )

 

Berényi Adrienn
operációs vezető 

Adri a legelső napok óta jelen van és segít. 2013 január végén ő döntött elsőként úgy, hogy teljes munkaidejét a Szívesség Közösség ügyre áldozza, ami akkor nagy lendületet adott nekünk többieknek is.

berenyi.adrienn @ szivesseg.net 

+36 20 579 7625

 

 

 

Vasas Péter
közösségépítés 

Péternek nagy tapasztalata van abban, hogy mitől is működik egy szervezet, mitől működik jól, az Ő feladata és felelőssége, hogy Helyi Csoportok valóban indulhassanak országszerte, hogy megfelelő támogatást kapjanak ehhez a lelkes Cselekvők.

vasas.peter @ szivesseg.net

 

 

 

 

Ipolyvölgyi Tünde
kuratóriumi elnök 

Tünde a Szívesség Alapítvány kuratóriumának az elnöke, aki a jogi hátterünket adó keretek profi működtetésért felelős vezetőként látja nagyszerűen el a helyét.

i.tunde @ szivesseg . net 

 

 

 

 

Gereczi Tamás 
felügyelőbizottsági elnök

Tomi a Szívesség Alapítvány felügyelőbizottságának az elnöke, aki ezen felül kommunikációs szakértelmét kamatoztatja az Ügy szolgálatában. 

gereczi.tamas @ szivesseg . net

 

 

 

 

Joós István
alapító

István feladata, hogy átfogó irányt és kereteket ügyelje – valamint, hogy bizalmat adjon, és segítse a Vezetők munkáját, amivel csak tudja.

joos.istvan @ szivesseg.net

+36 20 619 2074 

alapítói bemutatkozás