2012 = szív-es újjászületés! ... : )

Joós István képe

online: http://szivesseg.net/hirlevel/sziv-es-ujjaszuletes

 

Szeretett Mi!

Örömmel jelentem, hogy Húsvétra a Szívesség Közösség is feltámadt.
A megújult oldal címe változatlan: http://szivesseg.net

: )

… egyebek között új a kinézet, egyszerűsödött a beküldés, már képeket és videó linkeket is fogad a rendszer, beszámolók kapcsolhatók szívességekhez, valamint térképre került, immár térkép alapján is böngészhető, hogy hol, mit tehetünk.

Különösen nagy öröm továbbá, hogy bevezettük a BÍZOM gombot. 

… arra jutottunk ugyanis, hogy jó-jó a Like, hogy kinek mi tetszik, és aranyos, hogy kinek hány száz Facebook ismerőse van, de számunkra sokkal izgalmasabb ennél, hogy ki kiben Bízik. Bizalom Hálózatot indítottunk tehát a szivesseg.net -en. Jelölhetünk, meghívhatjuk egymást, látszik, hogy mások kikben bíznak. 

ÉLJEN a szívesség 3.0!

: )

-

Az újjászületés nem történt volna meg, ha nincs néhány ember örömteli önkéntes áldozata, ami ezt lehetővé tette. Csekő Krisztina vette meg az új sminket, Sági András és Cristobal Gracia sokat segített, hogy a felület milyen is legyen. Hála nekik! … továbbá köszönjük Márton László Attilának, aki a változtatásokat igen szakszerűen és méltányos vállalkozói díj ellenében foganatosítja.

-

Sokan, és joggal panaszkodtatok az oldal nehézkessége okán, bízunk tehát benne, hogy sokunk öröme a változás, és megértését reméljük azoknak, akik szerették a régit. … a világ rendje úgy tűnik az, hogy időnként meg kell halni a réginek, hogy az újnak legyen Tere, hogy az ÚJ megszülethessék. 

Írtam erről bővebben is, és megosztom, mert húsvét üzenete a templomba nem járó ember számára is méltán lehet elgondolkodtató. Szerintem.

... Különösen, hogy sokaknak fáj most az élet. Sokan állnak megújulás előtt, sokan szeretnének már egy vágyott, boldogabb állapotban lenni. ... Húsvét legfontosabb üzenetei közé tartozik számomra, hogy az újjászületés nem lehet cél. A bodogság sem. A lelki béke sem. Az anyagi bőség sem. Mindez CSAK eredmény lehet. Tettek eredménye. Annak eredménye, ha itt és most változtatok. Ha szembe megyek a félelmeimmel, és MEREM tenni, amit már egy ideje érzek, ami lelkesít, amit örömmel adok magamból, ami másoknak is öröm. Tetteken múlik. Azt látom, hogy képesek vagyunk a saját életünkön változtatni. De igen, VAN ára ... ami már ritkán tetszik. Szeretném megúszni. De csak amikor megfizetem, csak akkor érkezhet az eredemény.

… tovább: http://szivesseg.net/blog/husveti-uzenet

-

Végül, közlemény: soron következő Szíves Műhely találkozó (= kötetlen ismerkedés + részvételi lehetőségek) április 14. szombat délután lesz, Budapesten.

… info: http://szivesseg.net/esemeny/szives-muhely-aprilis

-

Derű, Béke, Áldás!

Joós István
alapító

húsvét vasárnap, 2012

-

p.s.

Laci vállalkozói díja 300 000 Ft, és a Szívesség Alapítványnak nincs még ennyi pénze. Öröm, ha részt vállalnál. NEM, egyáltalán nem kényszer. A lehetőséget szeretném csak megemlíteni, ha kedvet érzel, csakis akkor … mert ezt szerencsére már megtanultuk, hogy csak az örömteli az áldásos Áldozat! : ) 

... info: http://szivesseg.net/mi/alapitvany